//
you're reading...
Torrent

La immoralitat d’una carta

[box]Compromís qualifica de despesa immoral la carta de comiat de l’exalcaldessa Catalá enviada des de l’Ajuntament a totes les cases de Torrent[/box]

Hi ha fets que podrien semblar anecdòtics que defineixen tota una manera d’actuar. Ahir arribà a totes les cases de Torrent, enviada des de l’Ajuntament i, per tant, pagada per tots, una carta de comiat com a alcaldessa de María José Catalá. Ens diu -únicament en castellà, com és habitual- que si Bisbal tenia un corasón latino ella el té torrentino i que molt de plor (xica!, que me’n vaig a València!), moltes majúscules, un parell de faltes d’ortografia, una redacció que sembla una sol·licitud de participació en El diario de Conxín, etc. Era precís?

Des del punt de vista de qui ha fet de l’Ajuntament de Torrent la seua oficina de propaganda personal, sí, era precís. S’ha enviat a totes les cases de Torrent, si fa no fa unes 20.000. Però la resta ens preguntem foteses com quants salaris anuals es podrien haver pagat amb aquest “boato” final de Catalá? Li sembla ètica i moral a Catalá aquesta traca final quan deixa a Torrent  més de 10.000 veïns i veïnes desocupades, 3 vegades més que quan arribà a l’alcaldia? Quan deixa 22 milions més de deute -en festa i propaganda- a l’Ajuntament en quatre anys?  Catalá se’n va de l’única manera que sap: gastant els diners de tots els ciutadans per promocionar-se personalment i al seu Partido Popular. Lamentable.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Ricard Chulià

A Cau de Lletra

%d bloggers like this: