//
you're reading...
País Valencià

Las Provincias, eixe model de periodisme objectiu

[box]En defensa del meu nom[/box] Las Provincias va publicar fa una setmana un article difamatori en què deia que Joan Baldoví era l’alcalde “más opaco”. Las Provincias no va parlar abans amb Baldoví per a exposar el seu punt de vista. Baldoví els va fer arribar després este escrit. No el varen publicar i no n’han donat explicacions -que curiós i que transparent!-. Ara el posem a disposició vostra perquè vosaltres sí que pugueu contrastar informació.

A més a més, Las Provincias tampoc no parlava en aquell article de l’informe de Sindicatura de Comptes sobre l’Ajuntament de Torrent en el període de María José Catalá com a alcaldessa, del qual des de Compromís per Torrent vos hem oferit les valoracions. Sueca no té deutes, ha presentat superàvit, no té factures per pagar. És per això que no ha hagut d’acollir-se al decret de Rajoy. Al contrari de Torrent, que deu més d’11 milions d’euros només en factures impagades -un deute amb els bancs de més de 60 milions d’euros, més del pressupost d’un any-.

D’una altra banda, com veieu en l’article de Baldoví, l’informe de Sindicatura només parla de terminis de presentació de documentació -explicats-, mentre que en el cas de Torrent parla de dades i defectes més greus, fins a l’extrem d’insinuar falsificació de comptes. Curiós que Las Provincias “obviara” esta informació!

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Ricard Chulià

Compromís Horta Sud

DeBat a Bat

Anuncis
%d bloggers like this: