//
you're reading...
Torrent

Paremos la subida del IVA a Torrent i les hemeroteques

En aquesta època d’internet, les hemeroteques són molt cruels. A Rajoy només li queda per incomplir una cosa de les que digué en campanya electoral: això de votar-se a ell mateix com a President. Però, de totes, quasi la més cridanera i escandalosa siga la de la pujada de l’IVA pel ridícul tan gran que han pogut fer.

I és que en 2010 varen començar una campanya per terra, mar i aire d’arreplegada de signatures contra la pujada de l’IVA pel malèvol ZP. Pensen reciclar eixes signatures? Encara deuen tindre fullets per a repartir-ne? Ací teniu a la “lideresa” explicant-nos com de roín és… Rajoy, no?

Deia que les hemeroteques són molt cruels. Però encara és més ridícul intentar esborrar-les -quan a internet deixes tantes petjades per tot arreu-. Per exemple, el PP de Torrent també va viure el seu moment rebel aquell any.

En particular era molt divertit un vídeo de Nuevas Generaciones en què carregaven contra la gran injustícia de la pujada de l’IVA a l’hora de comprar productes de primeríssima necessitat com unes Ray Ban o un i-phone…

Doncs bé, és una llàstima, però el vídeo en qüestió ja no ens el deixen veure (l’han posat en privat fins que l’esborren definitivament). Com també han esborrat una pàgina de Facebook de títol “Torrent dice NO a la subida del IVA“. Es coneix que des de divendres passat Torrent ja no diu NO a la pujada de l’IVA. Llàstima…  Ací la captura de la caché de Google -Google deu de ser un coŀlega de ZP-:

I és que és una llàstima, perquè en la dita pàgina podíem veure fotos de l’actual consellera i aleshores alcaldessa María José Catalá fent campanya melena al viento:

Com també tot el PP en comandeta també melena al viento. ¡Ai qué tiempos aquellos! ¡Éramos jóvenes y salvajes! ¡Contra ZP vivíamos mejor!

Mentre no els lleven, també podeu consultar altres materials molt didàctics del PP de Torrent sobre com “+ IVA – Empleo” (ja sabeu que aquesta gent els agraden les subordinades i els missatges complexos i amb matisos). Per exemple, una presentació també molt didàctica [Després de publicat aquesta post va ser eliminada] sobre com d’antisocial era apujar l’IVA (m’encanta el disseny i les imatges triades). O una galeria de fotos amb l’actual consellera d’Ocupació explicant-nos-ho. Ara canviarà l’equació per dir “mucho más IVA mucho más Empleo”? Estaria bé que també ens ho explicara.

Deu d’estar prou complicat quan el senyor José Francisco Gozalbo deia -deia?- açò fa dos anys: “[la pujada de l’IVA] va a ser la puntilla para que muchos negocios se vean al borde del abismo y se cree todavía más paro”. Ací teniu l’enllaç fins que l’esborren.

Ja ho sabem, xics i xiques, la pujada de l’IVA no era roïna perquè es tracta d’un impost indirecte i antisocial, sinó perquè la feia Zapatero. Es pot fer el ridícul i després es pot fer el que ha fet el PP.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Ricard Chulià

A Cau de Lletra

%d bloggers like this: