//
you're reading...
País Valencià

La plaça és del poble

Rita Barberá munta una mascletada contra el 15M d’una manera irresponsable. En contra del que és habitual, el castell de la festa de la Mare de Déu dels Desemparats es transforma en mascletada i es trasllada a la plaça de l’Ajuntament -on no s’havia fet mai- per tal d’enfrontar al 15M. Aconsegueix la imatge que volia.

Tothom coincideix que es tracta d’una provocació absurda. En les imatges es pot veure com l’ocupació de la plaça és totalment pacífica.

La quantitat de pólvora que hi havia podria haver causat una tragèdia. La policia, els manifestants i la pirotècnia actuen amb trellat i col·laboren a desmuntar la mascletada. Deixen en evidència la burrera de Rita, que podria haver costat cara.

La pirotècnia es troba enmig d’una situació a la qual l’ha portada Rita. Els pirotècnics acaben també ajudant al desmuntatge. La furgoneta acaba abandonant la plaça enmig dels aplaudiments de la gent. La pirotècnia ha sigut una víctima més de la burrera de Rita. La Junta Central Fallera es posa al servei de la manipulació del PP i, com durant la #intifalla es va amagar darrere de les falleres, ara ho fa darrere de la pirotècnia. Menteix.

Les tanques que hi ha no són les d’una mascletada habitual, sinó simples tanques grogues. El regidor de Seguretat Ciutadana (?) qualifica l’actitud del 15M de “barbàrie”. En els vídeos ho podeu veure. La barbàrie era una provocació absurda i molt perillosa.

La plaça és del poble. El poble li ha demostrat a Rita i al PP que la seua burrera és absurda.

Vídeos:

Fotos:

Tanques grogues únicament per a la mascletada. No són les tanques normals -ni de molt lluny- que es posen en una mascletada.

L’ocupació de la plaça és pacífica. Ara cal llevar el perill de pólvora que hi ha a terra

La policia actua amb trellat. No carrega.

La pirotècnia també ajuda a desmuntar la mascletada. És conscient del perill que estem corrent i en el qual ens ha posat la burrera de Rita i el PP

Moments d’eufòria per haver recuperat per al poble una plaça que és del poble

La plaça de l’Ajuntament (abans del País Valencià) va ser l’epicentre del 15M a València i es va rebatejar com a Plaça del Quinze de Maig. Quina necessitat tenia Rita de provocar?

La premsa enregistra els moments

La policia ajuda a desmuntar la mascletada junt amb els manifestants. El trellat de tothom s’imposa davant de la burrera de Rita i el PP.

La col·laboració entre policia, manifestants i pirotècnia és fluïda. Enmig de la confusió, s’apressen per desmuntar la mascletada i acabar amb el perill que suposa.

No hi ha provocació per cap bàndol. És important llevar els masclets de la plaça perquè no ocórrega una desgràcia.

Imatge molt significativa. Un manifestant i un policia s’ajuden mútuament per desmuntar la mascletada. A l’esquerra de la imatge. El manifestant està d’esquenes i porta samarreta negra, el policia està acatxat. La foto no es veu bé. És difícil captar els moments

La gent aplaudeix i crida “artistes!” quan la furgoneta de la pirotècnia acaba la faena i se’n va amb la mascletada desmuntada. Són moments de complicitat.

En aquesta foto no es veu, però el conductor veu que és aplaudit i aplaudeix. No és agradable que et desmunten una mascletada. La meua solidaritat amb Reyes Martí. Tanmateix, la responsable té un nom: Rita Barberá. La seua burrera i provocació absurda ens ha pogut costar cara. No ens enfrontaran, som el poble.

Finalment, comença l’assemblea

Som el 99% i hem vençut la burrera de l’1% que ha posat una mascletà en la plaça del 15M

Anuncis

Debats

One thought on “La plaça és del poble

  1. Per circumstàncies familiars no vaig poder estar en la manifestació.Os done les gràcies a tots els que vau estar i vau aconseguir doblegar la burreria d’un-d’una ??
    personatge, des d’este moment SINISTRE”

    Posted by Jusep | Mai 13, 2012, 10:26 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Ricard Chulià

Compromís Horta Sud

DeBat a Bat

Anuncis
%d bloggers like this: