//
you're reading...
País Valencià

Els cotxes oficials i el fons de l’assumpte

Compromís per València va difondre un vídeo el passat dimecres en què es veia com un regidor amb cotxe oficial de l’Ajuntament de València anava amb escolta i tot al gimnàs. Un exemple més d’abusos que es cometen amb els recursos de tots per part d’una gent que es creu que les institucions són el seu cortijo.

El vídeo identificava de manera errònia com a protagonista a Miquel Domínguez. Sense llevar-li importància a l’errada, la denúncia és plenament vigent, perquè efectivament es tracta d’un cotxe oficial de l’Ajuntament que es gasta per a usos personals. Privilegis. Si no és Miquel Domínguez, és un company seu. Ens dirà Rita qui?

Ara bé, açò ha servit, per descomptat, perquè la premsa provinciana habitual s’acarnisse -també de manera habitual- amb Compromís. Tots coincideixen a dir que el vídeo és “fals”, quan no ho és de cap de les maneres. El vídeo seria “fals” si fóra un muntatge o si no es tractara d’un cotxe oficial, etc. Tant Levante com Las Provincias tenen eixe titular: “Compromís difunde un video falso” -copiant al peu de la lletra la nota de premsa de l’Ajuntament de València- i aprofundeixen en eixa visió esbiaixada de la realitat per a desacreditar la major, com si no haguera passat res.

I ací ve la clau i el fons de l’assumpte. Perquè u es pregunta si abans que entrara Compromís a l’Ajuntament de València no hi havia cotxes oficials, no hi havia privilegis, no es gastava la institució com un cortijo, etc. O és que la resta de partits que han tingut representació a l’Ajuntament i la premsa provinciana desconeixien aquestes pràctiques?

S’entén, doncs, quin és el fons de l’assumpte i perquè els nervis arriben on arriben? I és que, clar, després de les denúncies de Compromís u també es pot preguntar què feia tota aquella gent durant tot eixe temps. I la resposta no crec massa agosarat intuir que no deu de ser tampoc massa gratificant.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Ricard Chulià

Compromís Horta Sud

DeBat a Bat

Anuncis
%d bloggers like this: